Siirry sisältöön

Vaatetus

MORSIAN

Leninki on Pronoviaksen 2009-mallistosta. Sulhanen käy välillä kurkkaamassa blogia joten en missään nimessä laita tähän kuvaa. Paljastan vain että yhdestä artikkelista voi löytää linkin kuvaan. Vaikken pystynytkään kokeilemaan juuri tätä mallia ennen ostamista, tiesin kokeiltuani muita Pronovias-pukuja että koot 42 ja 44 olivat sopivat.

Leninki ja korjauspalvelu. Päätin tilata mekon koossa 42 (”eurooppalainen” koko) ja ensikokeilun jälkeen tiesin tehneeni oikean päätöksen. Vaikken olekaan pudottanut ihan niin monta kiloa kuin aluksi toivoin, ainoa todellinen säätö ompelijalla (Pukupalvelu Festar, jonka valitsin monen muun morsiamen antaman palautteen perusteella) on pieni suurentaminen rintakehän pallean kohdalta. Helmaa tullaan lyhentämään aivan edestä melkein huomaamattoman vähän ja kahdesta kohtaa ommellaan hieman sisään ettei yläosa pullistaisi liikaa. Kaiken kaikkian korjaus tulee maksamaan alle sata euroa eli olen positiivisesti yllättynyt. Tähän mennessä (11.8.2009) minulla on vain hyvää sanottavaa yhteistyöstä.

Kengät löytyivät melkein tuskallisen etsinnän jälkeen. Niistä lisää täällä.

Päätäni tulee koristamaan fascinator (lisää täällä) ja luonnonkiharaisia, pitkiä hiuksia en halua pitää kiinni sillä nykyään ne ovat aina ponihännässä. Korvakorut ovat ovaalit, valkoiset helmet, noin sentin korkuiset, jotka killuvat pidikkessä.

Illallisilla käytän siskolta lainaamaani valkoista käsilaukkua, joka tyyliltään ei huuda ”morsian”. Lisäksi kukkakimppuni koostuu hennon vaaleanpunaisista pioneista.

Korjaus lokakuu 2009: no niin, nyt kun häät ovat jo takanapäin laitan tähän kuvat leningistäni – suunnittelija Pronovias ja leninki Hoguera vuoden 2009 mallistosta. Rakastin sen käyttämistä ja minua harmittaa hieman etten saa käyttää sitä koskaan enää. Toisin sanoen yritän siis myydä sen niin kauan kun se on vielä häämuodissa ja se saa varmaan hyvän kodin, mutta juuri nyt tuntuu kuitenkin pikkuriikkisen haikealta.

Korjaus marraskuu 2009: eihän morsiuskimpussa ollut pioneita, sillä laadukkaita sellaisia ei kuulemma enää saanut. Suunnitelma vaihtui; leinikit, ruusua muistuttavat kukat sekä pari Phalaenopsista. Lopullinen kimppu oli aivan toisenlainen, sillä olin antanut floristille vapaat kädet jotta hän saisi käyttää mielestään parhaita ja parhaiten yhteensopivia lajeja.

Hoguera1

Hoguera2Hoguera3

.

SULHANEN

Sulhanen pukeutuu frakkiin. Frakkipaketti vuokrataan Frakkipalvelu NAM:ista, jota kotisivun ja tähänastisten (11.8.2009) netin kautta tehtyjen yhteydenottojen perusteella voin todellakin suositella lämpimästi. Vaaleanpunainen ruusu tulee koristamaan sulhasen frakkia.

Miesten pukeutumisesta lisää täällä.

.

MUUT HENKILÖT

Vieraat pukeutuvat ”puku”-koodin mukaan, mutta kaaso valitsee sairaan hyvän makunsa mukaan pitkän leningin, sillä sekä best man että morsiamen isä pukeutuvat kuten sulhanen frakkiin. Best man ja morsiamen isä saavat samppanjanväriset ruusut napinreikiinsä. Kaaso puolestaan kantaa pientä kukkakimppua joka sointuu hyvin muihin kukkiin sekä myös hänen mustaan leninkiinsä.

.

MILTÄ NÄYTTI?

Yksityiskohta leninki ja morsiuskimppu

Osa kuvaa, jossa tätini tuijottaa sormuksia kirkon ulkopuolella (ajattelin ettei lukijaa kiinnosta tätini vaan morsiuskimppu sekä yksityiskohta leninkiä); kahdet Phalaenopsikset ovat valitettavasti toisella puolella kimppua – kuvannut Antti Luukkonen

.

Yksityiskohta vuorossa kengänvaihto

Vuorossa kengänvaihto – kuvannut Antti Luukkonen

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: