Siirry sisältöön

Omat häät

Vihkiseremonia pidetään syyskuussa 2009 Helsingin Vanhassa kirkossa, jonka jälkeen vieraat siirtyvät juhlimaan vanhassa varastorakennuksessa sijaitsevaan ravintolaan. Tilaa dominoivat tummanruskeat tiiliseinät ja tiilikatto sekä kattoparrut tummasta puusta.

.

TEEMA

Avaruuspeli Ogame oli kaiken alku, joten se on saanut näkyvän roolin häissämme:

ogame_assets_collection_hi

.

TEEMAVÄRIT

Valitsemiamme värejä – syvä tummansininen ja hento vaaleanpunainen – kuvaavat hyvin nämä, The Knotin kuvagalleriasta olevat valokuvat (joskin ravintolan tiiliseinä on paljon tummempi):

large_image-5large_image-6

Flowers - Brides bouquet

.

SOMISTUS KIRKOSSA

Emme tule koristamaan kirkkoa millään lailla, sillä vihkitoimitus on niin lyhyt ettei varmaan ehtisi kunnolla lisätä ja poistaa kukkia tai muuta. Ja kirkko sinänsä on niin kaunis että se saa toimia koristeena toimitukselle. Pidän aivan valtavasti Vanhan kirkon rauhallisesta tunnelmasta ja sen puhtaista linjoista.

.

SOMISTUS RAVINTOLASSA

Ravintola koristaa tilan omin valkoisin pöytäliinoin ja lautasliinoin. Samankaltaisesta kankaasta ovat myös tuolien huput. Ruokailupöytiin tulee sekä ravintolan puolesta tuikkukynttilöitä (mahdollisimman paljon) että meidän puolesta vaaleanpunaisia ruusun terälehtiä. Bufettipöydän keskelle tulee yksi ainut kukka-”veistos” vaaleanpunaisin ja vihrein värein, joka neliskulmaisesta maljakosta kasvaa ylöspäin, ei sivuille. Floristillamme on kiinnostavalta kuulostava idea, joten hän on heti alusta saanut vapaat kädet sen suhteen. Muuten itse sali jännittävine vanhoine varastovinsseineen on vaikuttavin somistus.

Paperituotteet jotka tulevat näkymään illan mittaan ovat istumajärjestyskartta, pöytänumerokortit, paikkakortit ja juhlaohjelmat. Lisää näistä sekä vihkiohjelmasta Paperitavarat-sivulla.

Olen jo pitkään etsinyt mielekästä hääkakkukoristetta ja ellei sitä kohta löydy, teen pahvista kaksi pienoismallia avaruusaluksista.

.

JÄLKIMAININGIT

Häät ovat nyt historiaa ja minusta tuntuu sekä hyvältä että hieman haikealtakin; niitähän suunniteltiin melkein vuosi. Haluaisin suositella käyttämiämme palveluita sillä voin sanoa kaikista pelkkää hyvää!

 • Kirkko – Vanha kirkko: Kaunis paikka vihkitoimitukselle etenkin jos häät ovat hieman pienemmät! Henkilökunta on avuliasta ja ystävällistä porukkaa. Myös asiointi Helsingin Tuomiokirkkoseurakunnassa oli miellyttävä kokemus.
 • Ravintola – Ravintola Sipuli ja sen Bankettisali: Bufettiruoka oli erinomaista ja henkilökunta sekä ystävällistä että pätevää läpi koko suunnittelun. Illallisen jälkeen maksubaari avattiin mikä toimi loistavasti, ravintolahinnat kun ovat melko korkeat, mutta vieraat näyttivät tästä huolimatta senkun jatkavan juhlintaa. Itse Bankettisali on kaunis kohde jos hääparista tuntuu etteivät he halua totaalisen jäykkää tunnelmaa mutta kuitenkin tiettyä arvokkuutta. Suosittelen ja käyttäisin uudestaan.
 • Floristi – Kukkakauppa Castanum: minulla on pelkkää hyvää sanottavaa sekä palvelusta että kukista! He saivat melko vapaat kädet ja lopputulokset olivat kiinnostavat ja kauniit; suosittelen ja käytän jo ennestään.
 • DJ – Wedding Crashers: asiantuntevaa ja mukavaa porukkaa, suosittelen ja käyttäisin uudestaan.
 • Valokuvaaja – Antti Luukkonen: kauniita kuvia, suosittelen ja käyttäisin uudestaan.
 • Hääpalvelu – Stockmannin hääpalvelu: sekä kätevää että ystävällistä kohtelua riippumatta kenen kanssa henkilökunnasta asioi.
 • Korjauspalvelu – Pukupalvelu Festar: ystävällistä ja henkilökohtaista palvelua, luotettavaa ja järkevästi hinnoitettua; suosittelen ja käyttäisin uudestaan.
 • Pesula
 • Frakki – Frakkipalvelu NAM: ystävällinen ja pätevä henkilökunta, suosittelen ja käyttäisin uudestaan.
 • Hiukset ja meikki – Inochi: tosi mukavaa väkeä, käytän tavallisestikin.
 • Illallinen ennen häitä – Ravintola Karljohan: maukasta ruokaa – tosi hyvä hinta/laatu-suhde! – ja hyvin ystävällistä palvelua, suosittelen ja käyttäisin uudestaan.

.

Yksityiskohta hääkakun koristeet

Hääkakkumme koristeet – smurffi (Brynhild) ja avaruusolio (Hulk) – ja kuten kuvasta näkyy sen on ottanut valokuvaajamme Antti Luukkonen

2 kommenttia leave one →
 1. Katjuli permalink
  17.03.2010 0.37

  Apua, miten huikeet kakunkoristeet!!
  Mahtavaa 😀

  • haatkiikarissa permalink*
   17.03.2010 12.14

   Kiitoksia, ne nostivat kyllä hymyn huulille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: