Siirry sisältöön

Kukka ja kynttilä

02.05.2011

In Full Bloom Wedding Centerpieces

.

Nämä kauniit In Full Bloom-hääsarjaan kuuluvat kukka-kynttilä-kreaatiot esiintyvät kesän Martha Stewart Weddings-lehdessä. Ohjeet askarteluun löytyvät täältä. Kukkia on kolme lajiketta – ruusu, tulppaani ja ranunculus (ranunkel ruotsiksi, mutta mikäköhän se mahtaa olla suomeksi, enpä muista eikä googlekaan auta juuri nyt?) – ja ne siis ovat aitoja pdf-kukkia!

Sarjaan kuuluvat paperitavarat löytyvät täältä ja oman käsitykseni mukaan ne ovat muokattavissa siten, että myös suomalainen voi niitä käyttää, toisin sanoen niissä ei esiinny standardiamerikkalaista tekstiä (eikä pitäisi ilmeisesti mitään muutakaan tekstiä tulostua mutten pysty tekemään koeajoa joten saatte itse kokeilla miten se hoituu). Ai että, niin yksinkertaisen kauniita! Taidanpa vääntää niistä jotain kutsukorttityyppistä kunhan kesäjuhlien aika koittaa. Äitiäkin ehtii vielä muistaa sillä hänen päivänsä on vasta tämän viikon sunnuntaina.

Paras ekovinkkini on muuten tulostaa pdf-tiedostoja paperin tilasta jos haluaa kerätä ideoita ennen kuin lyö mitään lukkoon; paperia säästyy ja elektroninen versio (ctrl-P ja ”Save to file” tai jotain siihen malliin riippuen operatiivisysteemistä) on tämän lisäksi mobiili eli liikkuu mukana vaikkapa älypuhelimessa kun lähtee hääsuunnittelutapaamiseen.

Eihän se tietenkään vielä tähän lopu vaan Marthalta tulee aikamoinen määrä muitakin ideoita sekä henkilöiden että ympäristön koristeluun eli kukkagalleriaan mars.

Ainoa kritiikki mikä minusta pääsee on kattaus; amerikkalaiset kun tykkäävät usein kaataa vettä tai muita juomia laseihin ennen kuin vieraat ovat saapuneet (näkyy usein hääkuvissa) ja sisimmän haarukan sekä veitsen sijainnit; juomat siis laseihin vasta kun vieraat ovat istahtaneet eikä vettä muuten kaadeta punaviinilasiin vaan pieneen lasiin valkkarilasin oikealla puolella. Haarukka ja veitsi jättävät hengitystilaa lautasen ympärille eivätkä mene reunan alle. Pieniä juttujahan nämä ovat mutta jos nyt kerran elämässä vietetään häitä ja maksetaan niistä maltaita niin voihan ne asiat silloin järkätä ihan kuntoon eikö vain. Vielä vedestä puheen ollen voi siitä muistuttaa tarjoilusta vastaaville ettei se saa loppua eikä sen perään pitäisi joutua kysyä ja parasta on vielä jos kannu laitetaan lautaselle ettei se kastuta pöytäliinaa. No niin, pilkunviilaus suluissa loppui tällä haavaa 🙂

Kaunis ja toimiva kokonaisuus jälleen kerran – ja ranunkkeli (höh, mullahan oli se omassa kukkapuskassa, herranen aika sentään) on suosikkini niistä kolmesta sillä kuvat ovat minusta tyylikkäimmin toteutettu.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: