Siirry sisältöön

Häälehdistä

08.03.2010

Häälehtiä saa vaikka millä mitalla, mutta muistutan edelleen ekologisista vaihtoehdoista. Siitä kun viimeksi tarkistin Zinion tilanteen sinne on ilmestynyt uusia lehtiä eli jos haluaa oman lehden luettavaksi juuri silloin kun parhaiten sopii on tämä elektroninen versio mainio idea. Esimerkiksi yksi suosikeistani, Martha Stewart Weddings (jonka useat artikkelit löytyvät tosiaan myös heidän nettisivuiltaan), maksaa huimasti vähemmän tätä kautta.

Paperiset lehdet löytyvät yleensä hyvinvarustetuista kirjastoista ja jos välttämättä haluaa ostaa omat kappaleensa, laittakaa ne ihmeessä kiertoon, sillä niissä kerrotaan säännöllisin väliajoin samoja juttuja – uudet morsiamet, vanhat kujeet. Vaikka morsiuspukumuoti vaihtelee, yhdestä vuodesta toiseen harvemmin tapahtuu niin radikaaleja muutoksia ettei parinkin vuoden vanhasta lehdestä löytyisi jotain ihailtavaa. Painopiste nimittäin menee juuri tuohon muoti-sanaan, mutta tästä huolimatta hääteollisuus joutuu sylkemään tuotantolinjoiltaan myös konservatiivisempia ja klassisempia malleja eli sadan häälehden ostaminen ei missään tapauksessa ole järkevää. Netistä kun löytää parhaimpia kuvia juuri valmistajien omilta sivuilta, sekä huippusivuilta kuten TheKnot.com, yllä mainittu Martha Stewart Weddings, Brides.com ja niin edelleen (sori vain, mutta Euroopasta nyt ei vain löydä yhtä tasokkaita sivuja, joissa kuvamateriaali olisi ensiluokkainen ja sivun layout herkullinen sekä loogisuus intuitiivisesti ymmärrettävissä).

Lopuksi vielä kehotus pistää vähän jäitä hattuun sillä he jotka surffailevat hääsivuja ovat usein hieman romanttisia ihmisiä ja ehkä välillä tulee unelmoitua prinsessameiningistä suurella budjetilla. Herrasväelle on kuitenkin just yksi ja se sama miltä asiat näyttävät ja vieraat eivät oikeasti muista juuri muuta kuin minkälainen tunnelma juhlissa oli – kunhan ruokaan ja juomaan on panostettu (perustarpeet ovat nämä sekä siistit wc-tilat eli mukava ohjelma on sitten pelkkää bonusta). Uskokaa pois, omat vieraani saattavat vieläkin mainita juuri ruoan ja perustunnelman eikä sen enempää. Mukavia lukuhetkiä!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: