Skip to content

Lahjan antaja tuntematon

13.10.2009

Muista kiinnittää korttisi hyvin kiinni antamaasi lahjaan sillä se saattaa kuljetuksen aikana liikahdella ja sitten tippua täysin muiden korttien sekaan. Mitä paremmin, kiinnitä se lahjapaperin alle, jottei se missään nimessä huku. Korttisi huomataan kyllä mutta vasta lahjaa avattaessa, mikä on vain bonus. Eli teippi tai liima on vieraan paras ystävä!

2 kommenttia leave one →
 1. 13.10.2009 9.03

  Meillä oli käytössä numerotarrat apuna. Toinen kaaso siis vastasi lahjapöydästä ja liimasi kunkin antamaan lahjaan ja korttiin saman numeron tarrat (esim. isovanhempien sekä lahjaan että korttiin nro 13). Näin saatiin kortit ja lahjat kohdistettua jälkikäteenkin. Ja tuli kyllä tarpeeseen, muutoin olisi jäänyt arvoitukseksi varmasti 80% lahjoista ja antajista! =o)

  Samalla kaaso otti parempaan talteen mahdolliset rahalahjat ja sekit korttien välistä (tarroittaen nekin), niin saatiin nekin turvallisesti pois kuljeksimasta.

  • haatkiikarissa permalink*
   13.10.2009 9.19

   Ihan järkevä idea! Numerotarroja vastaavat systeemit ovat tummalla kynällä kirjoittaminen (sama numero sekä kortin että lahjan takasivulle) ja teipinpalanen jolle kirjoitetaan samalla tavalla (joillekin lahjapapereille on vaikea kirjoittaa suoraan). Toisaalta numerotarrat voivat olla järkevämmät ettei tule kirjoitettua samaa numeroa useampaan otteeseen, mutta se tietysti vaatii organisointikykyä eli tarrat on ostettava etukäteen 😀

   Omat häämme olivat suhteellisen pienet ja suurin osa lahjoista toimitettiin jo ennen hääpäivää joko Stockmannin hääpalvelun kautta tai sitten henkilökohtaisesti (rahalahjoja).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: