Siirry sisältöön

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 10 – 1 vk

01.09.2009

Viimeinen viikko ennen hääpäivää on koittanut ja listalla olevat asiat riippuvat paljolti siitä missä juhlat pidetään ja paljonko tehdään vaikkapa ruokaa itse. Nämä kohdat on MSW:n mukaan tehtävä päivää ennen häitä, mutten todellakaan ymmärrä miksi olisi jätettävä ne viime tinkaan eli olen muuntanut jaksoa niin että se kattaa koko viimeisen viikon ennen hääpäivää.

Harjoittele vihkitoimituksen kulkua kirkossa (vihkipaikalla) papin ja hääseurueen kanssa. Suomessa tämä ilmeisesti tehdään vihkikeskustelun yhteydessä tai ei lainkaan.

Vahvista häämatkasuunnitelmasi ja anna hotellin tiedot läheiselle henkilölle. Minulle on hieman epäselvää miten tämä vahvistaminen pitäisi tehdä sillä jos lentoliput ja hotellivaraus on olemassa ymmärtääkseni on vain pakattava laukkunsa ja lähdettävä matkaan.

Morsian: kokoa yhteen morsiuspuku, asusteet ja ”emergency kit” jossa on vähän kaikkea (laastareita, hiuslakkaa, kynsilakkaa, päänsärkylääkettä, jne.). Kehota sulhasta tekemään samoin.

Ellet itse vastaa juhlapaikan somistamisesta, toimita sinne istumajärjestyskartta, pöytänumerokortit, paikkakortit, kiitoslahjat, kertakäyttökamerat, vieraskirja ja kynä sekä tekemänne koristeet.

Jos lähdette häämatkalle heti häiden jälkeen ja haluatte ilmoituksen lehteen, lähettäkää vaikkapa kaasolle meili valitsemastanne tekstistä jonka hän voi heti hääpäivän jälkeen lähettää lehden toimitukseen.

Pakkaa tavarat joita tarvitse hotellissa mikäli vietätte hääyön poissa kotoa.

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 1 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 2 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 3 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 4 – 6-8 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 5 – 4-5 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 6 – 2-3 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 7 – 6-8 vkHääsuunnittelun alkeiskurssi 8 – 3-5 vk, Hääsuunnittelun alkeiskurssi 9 – 2 vk ja Hääsuunnittelun alkeiskurssi 11 – H-päivä.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. 14.02.2011 16.46

  Mahtava blogisarja! Tämä ohjesetti on erittäin toimiva ja hyvä idea!

  • haatkiikarissa permalink*
   14.02.2011 22.22

   Kiitos kovasti palautteesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: