Siirry sisältöön

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 8 – 3-5 vk

21.08.2009

Kuukausi jäljellä! Hermostuttaako? Lasketko päiviä? 😛

Ellet ole jo tehnyt avioliiton esteiden tutkintapyyntöä on korkea aika lähettää se maistraatillesi tai seurakunnallesi! Ja jos se jo odottaa sinua, käy hakemassa se ellei sitä postiteta kotiosoitteeseesi.

Jos järjestätte rehearsal dinner-tyyppisen kokoontumisen ennen hääpäivää, lähetä (elektroniset) kutsut.

Palveluntarjoajat:

  • Mieti muusikkosi (vihkitoimituksessa esiintyvän; DJ:n; bändin) kanssa soita- ja älä soita-kappalelistoja. Tai puhu ystäväsi kanssa samasta, jos hän on tarjoutunut soittamaan iPodiaan.
  • Mikäli sormuksenne ovat olleet kaiverrettavana, piipahda kultasepällä, tarkista tekstit ja vie sormukset mukanasi (aika looginen tämä viimeinen).

Morsian:

  • Jos sinun on vielä hankittava vaatetusta hääpäivää varten (huntu, käsilaukku, sukkahousut, jne.), osta ne nyt. Käy viimeisessä leninkisovituksessa ja tuo vaikkapa kaaso mukaan jos leningin sulkeminen vaatii akateemista tietämystä.
  • Jos sinun on hankittava häämatkaa varten vaatteita ynnä muuta, tee se jo nyt. Tämä kohta on ängetty MSW:n muistilistalla vasta seuraavalle jaksolle, mutta mielestäni siinä on jo aika paljon muuta tekemistä.

Puhu papin tai vihkitoimittajan kanssa vihkitoimituksen viimeisistä kohdista, varmista että ohjelma on ja pysyy. Oikea termi tälle taitaa olla vihkikeskustelu.

Suunnittele hääpäivän ohjelma suurinpiirteisine ajankohtineen ja välitä tiedot palveluntarjoajillesi sekä hääseurueelle.

Tarkista puuttuuko vielä vieraiden vastauksia; täytyykö sinun soittaa heille vai ovatko kaikki jo vastanneet kyllä tai ei kutsuunsa. MSW-sivuilla tämä kohta lukee vasta seuraavalla jaksolla, mutta kun kyseessä on häät mielestäni suurin osa vieraista pystyy kertomaan kolme viikkoa ennen hääpäivää tulevatko he näyttäytymään vai ei. Joten kirjoita turvallisin mielin ”Vastaus pyydetään” kolme viikkoa ennen hääpäivää; erityisesti jos teet istumajärjestykset sun muut saattaa yhtäkkiä tulla kiire ja minkä takia? Vain koska jotkut ovat kuin ovatkin jälleen myöhässä. Tämä on luonnonlaki – jotkut ovat aina myöhässä, joten helpota elämääsi ja pyydä heiltä vastausta ennen pakollista ajankohtaa.

Juhlatila:

  • Jos teet itse ruokia bufettiin ja ne voi pakastaa olettaisin että tämä on hyvä ajankohta kokata. Jos vastaat itse lautasliinoista, taittele tarvitsemasi määrä ja vähän lisää; lue ”Lautasliinoista taidetta” jos kaipaat vinkkejä.
  • Jos teet itse koristuksia jatka niiden tekemistä.

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 1 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 2 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 3 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 4 – 6-8 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 5 – 4-5 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 6 – 2-3 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 7 – 6-8 vk ja Hääsuunnittelun alkeiskurssi 9 -2 vk.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: