Skip to content

Ekologisemmin 3

21.08.2009

Kukkien käytössä ei välillä näytä olevan mitään rajaa Atlantin tuolla puolen. Veikkaan että nämä kimput maksaisivat noin 20-25€ kappale ja harmillisinta olisi ehkä ettei vieraat vähän ajan päästä edes näkisi niiden hienoja eroavuuksia enää, vaan ne ovat ”vain kukkia”.

MSW-galleriasta ”Color Inspiration: Pale Green

.

Kuten kuvasta näkyy valitettavan hyvin (hyi minä), floristi on lahjakas Ariella Chezar

.

Ariella Chezar tekee kukka-asetelmia ja kimppuja ilmeisesti joka kukkaron mukaan ja hänen kotisivunsa on kuin astuisi suoraan puutarhaan. Kaupunkilaisena minulle koko puutarhakonsepti on aivan tuntematon ja lähin paikka jossa olen käynyt melko tiuhaan on Kauppatorin kukkatori. Joo. Mikäli on niin onnekas että voi kesäaikaan juoda päivän ensimmäisen kahvikuppinsa omassa puutarhassa kannattaa lainata Ariellan ideoita budjettihäihin – ja miksei muutenkin? Ylläoleva kimppu on varmaan suunniteltu viimeiseen yksityiskohtaan asti, mutta yhtä hyvin voisi heittää yhteen sellaisia kukkia jotka sattuvat kukkimaan juuri häiden tienoilla. Kateeksi käy!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. 20.09.2009 11.29

  Kateeksi käy todellakin ja kateeksi käy myös niitä, joilla on suunnaton määrä rahaa laittaa pelkkiin kukkasiin. Olisivathan ne ihana somiste, mutta niin pirun kalliita…Miksi morsiuskimpustakin pitää veloittaa hirveä hinta vain siksi, että se on MORSIUSkimppu eikä tavallinen kimppu…Voi kukkanen sentään!!!

  • haatkiikarissa permalink*
   02.10.2009 9.11

   Minä päätin kerta kaikkiaan maksaa mitä maksoi ja kalliiksihan se menikin. Melkein sata euroa… Huhhuh. Siihen vielä päälle kaason kimppu kolme kymppiä ja kolme ”napinreikä”-kukkaa (eihän niitä oikeaoppisesti laiteta napinreikään vaan esimerkiksi frakin taskuun). Sievoinen summa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: