Skip to content

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 7 – 6-8 vk

19.08.2009

No niin, olemme päässeet ajankohtaan kun rupeamme laskemaan viikkoja eikä kuukausia. Jännittävää!

Kirjoita muistiin kuka vieras on lähettänyt minkäkin lahjan ja lähetä kiitoskortti – argh, amerikkalainen tapa.

Tarkista hotellin tiedot vieraista; toisin sanoen sinä et kysy vierailta vaan hotellilta ovatko vieraasi jo tehneet matkasuunnitelmansa – argh, amerikkalainen tapa. Ehkä olisi järkevämpää kysyä vierailtasi suoraan?

Jos hääjuhlat ovat aikuisten juhlat, mieti tuletteko tarjoamaan lapsenvahtipalvelua paikan päällä vai oletatteko että ne vanhemmat joilla on lapsia haluavat järjestää tämän asian itse. (Jos minä lähtisin jonnekin, haluaisin todellakin että lapseni viettävät sen ajan jonkun luotettavan henkilön seurassa jonka olen itse valinnut, mutta tästä voidaan olla monta mieltä. On kuitenkin kohteliasta tiedustella vanhemmilta mitä he toivovat ja ainakin tarjota tätä palvelua heille.)

Osta/tilaa ne alkoholiset juomat jotka pitopalvelunne ei tule tuomaan juhliin. Lähde Tallinnanristeilylle ja pidä hauskaa! Heh. Tai jätä kokonaan laskuista pois jos teillä ei ole tapana nauttia viinistä ruoan kera ja niin edelleen.

Paperitavarat:

  • Suunnittele vihkitoimitusohjelmat ja tulosta ne.
  • Osta/tee vieraskirja ja hanki myös mukava kynä (tai pari jos oletat että vieraat tulevat kirjoittamaan kirjan).

Mieti miten haluaisit kiittää heitä jotka ovat auttaneet sulhastasi ja sinua läpi hääsuunnittelun ja sitä kautta läpi vuosien; kaasoa, bestmania, kukkaistyttöä, sormuksenkantajaa, tekstinlukijaa, vanhempia ja sisaruksia. Osta tai tee heille lahjat.

En tiedä miten yleistä on Suomessa kirjoittaa omat sormuslupaukset (täällä lisää avioliittoon vihkimisestä evankelis-luterilaisessa kirkossa; laitan linkin tähän koska sivun tietojen mukaan kahdeksan kymmenestä hääparista valitsee edelleen kirkollisen vihkimisen), joten jos olette ajatelleet kirjoittaa omanne olisi niitä pohdittava nyt.

Ja vielä MSW:n vinkkien lisäksi: Jos teet paperisia tai muita koristeita voisi niitä varmaan ruveta tekemään nyt. Sellaisia on vain niin monenlaisia että on hieman vaikea suositella muuta kuin että kannattaa aina aloittaa mahdollisimman aikaisin ettei paniikki iske juuri ennen häitä.

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 1 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 2 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 3 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 4 – 6-8 kk, Hääsuunnittelun alkeiskurssi 5 – 4-5 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 6 – 2-3 kk ja Hääsuunnittelun alkeiskurssi 8 – 3-5 vk.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: