Skip to content

Marthan säästövinkkejä

18.08.2009

Tuntuu siltä että Martha Stewart Weddings-sivut ovat jo niin tutut ettei siellä vain voi olla enemmän ideoita. Ensinnäkin tiedän tämän olevan yhtä mahdotonta kuin että lehmät lentäisivät ja toiseksi todisteena tuon artikkelin ”50 Money-Saving Tips” josta löytyi kuin löytyikin jälleen hienoja vinkkejä.

Etenkin ”Give a Newbie a Break” on mahtava idea. Ammattikouluissa ja -korkeakouluissa pyörii mielettömän lahjakkaita ihmisiä joilla on toisenlainen ote esimerkiksi valokuvaukseen tai musiikinsoittoon, sillä he eivät vielä ole omiin kaavoihinsa kangistuneita. Ja koska he ovat edelleen koulussa molemmat osapuolet tulevat hyötymään yhteistyöstä; heille tulee rahaa kassaan ja te säästätte ammattilaisen veloittamaan summaan nähden. Helsingissä voi tiedustella asiaa esimerkiksi Sibelius-Akatemian ylioppilaskunnan, SAY:n, pääsihteeriltä: say-ps at siba piste fi. Itse käytämme ammattivalokuvaajaa mutta Taideteollinen korkeakoulu saattaa välittää tietoja opiskelijoista jotka haluavat hieman lisätienestiä.

Minä osallistuisin hyvin mielelläni hääbrunssiin keskellä päivää jos vihkitoimitus on alkanut vaikkapa klo 12. Muita artikkelissa annettuja vinkkejä en mainitse lisää, sillä voisin siinä tapauksessa yhtä hyvin kopioida ne suoraan tähän. Tekstiä on helppo lukea, vinkit ovat Marthan tapaan lyhyet ja ytimekkäät. Ja valokuvat ovat kuten aina  herkullisen tyylikkäät.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: