Skip to content

Save-the-Date kortit

17.08.2009

Jos kutsukortit lähetetään oikeana ajankohtana eli 6-8 viikkoa ennen hääpäivää näiden pitäisi riittää. Mikäli kutsuu – ja myös toivoo näiden vieraiden osallistuvan – ulkomailla asuvia on hyvä idea tiedottaa heille päivämäärä jo etukäteen lähettämällä heille niin kutsuttu Save-the-Date-kortti, jossa ei ole tarpeellista ilmoittaa muuta kuin että häät ovat tulossa ja milloin. Jos itse suunnittelee paperitavaransa on mukava tehdä näistä korteista sarjan jatkeen (tai ennemminkin alun), mutta toisaalta niin aikaisessa vaiheessa ei välttämättä vielä ole edes hahmottanut muiden paperitavaroiden yleistä ilmettä, joten tässä joitakin ideoita, jotka eivät vaadi seuraajaa kutsukorteista:

Tarra on mukava jos tiedät että monet vieraistasi käyttävät edelleen paperista kalenteria – Save-the-Date Stickers

.

Monta rentoa tapaa viestittää päivämäärä – Save-the-Date Cards

.

Kalenteri keskeisessä asemassa

.

Voi jos olisinkin nähnyt tämän ennen kuin löysimme oman versiomme – Save-the-Date Ribbon

.

Hyödyllinen kirjamerkki

.

Ja vielä toinenkin

.

1_lg

Tämä toimi omien korttiemme inspiraationa. En valitettavasti muista mistä löysimme ne, sillä tiedän vain että tekijä muutti tämän ulkonäköä ja siinä vaiheessa kadotin myös linkin kyseiselle sivulle – Paperitavarat.

Mainokset
2 kommenttia leave one →
 1. 17.08.2009 20.51

  Lukaisin nämä uusimmat postauksesi tosi nopeasti töissä ja satuin näkemään nuo STD:t joissa oli käytetty valokuva-automaattikuvia – ja ihastuin ja näin heti itseni soveltamassa ideaa varsinaisiin kutsuihimme. Vasta nyt kun luin postauksen paremmin tajusin että te olette itse käyttäneet ideaa save-the-date:issänne. Samanlainen maku tosiaan! Ethän syö jos meilläkin sattuisi sitten tulevaisuudessa olemaan jotain samantyylistä kutsuissamme?;)

  • haatkiikarissa permalink
   17.08.2009 23.10

   No hertsileijaa, bridezillahan täällä eli ellet varo puraisen pääsi irti… Käytä ihmeessä mitä ideaa tahansa, suurella todennäköisyydellä kukaan minun vieraistani ei tunne sinun vieraitasi 😉

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: