Skip to content

Pehmeyttä hiuksiin

17.08.2009

Hiustyyli on tietysti makuasia kuten niin monet muutkin asiat, mutta hääkampaus mielestäni ei ole yhtä kuin hiuslakalla muotoon pakotettu, teräksenkova kypärä 🙂 Itse en ole koskaan käyttänyt hiuslakkaa ja vaikka ymmärrän että joidenkin hiukset ovat kerta kaikkiaan niin ”liukkaat” etteivät he muuten pystyisi laittamaan niihin minkäänlaista kampausta, ihmettelyni jatkuvat. Miksei työskentele sillä mitä on tarjolla? Korkeanlaatuisilla hiustuotteilla hiukset kuin hiukset saadaan näyttämään eloisilta ja päänahka kiittää kun pH on kohdallaan, ja leikkaus mukaillaan sitten hiustyypin mukaan.

Yritin vuosia kamppailla luonnollisia kiharoitani vastaan, ajatellen ettei mikään muu kuin piikkisuorat hiukset kelpaa. Höh, nyt mietin vain miksen jo alusta alkaen pystynyt iloisesti jopa korostamaan kiharoita, vaan väkisin niitä piti föönata pois? Koska muoti sanoi etteivät kiharat olleet ookoo. Voi sentään että ihminen onkin joskus niin epävarma itsestään – vanhetessa olen vain kiitollinen saamistani kokemuksistani enkä missään nimessä toivo että olisin edelleen teini-ikäinen tai juuri kahdenkympin tienoilla. Nyt mennään ”hällä väliä”-meiningillä ja tavoitellaan omaa, uniikkia ulkonäköä levollisin mielin. Ainutlaatuisuus kun on paljon kiinnostavampaa!

Hääleninkejä olen selaillut jo yli tuhat kappaletta, mutta hiuksia en läheskään yhtä paljon. Luku liikkuu ehkä juuri sadan tienoilla ja se riittää sillä olen huomannut että vain tietyt muodikkaat kampaukset kiinnostavat. Tässä joitakin niistä, suurin osa The Knotin hiusgalleriasta.

Kaunis tapa lisätä hiuskoriste ”updo”-kampaukseen

.

Pehmeyttä ”updo”- ja ”half up”-kampauksiin

.

Pehmeästi kontrolloitu ”down”-kampaus

.

”Updo”-suosikkini ”the goddess” – muistuttaa minua näyttelijöistä kuten Grace Kelly ja Audrey Hepburn

.

Hair inspiration

Oma inspiraatiokuvani, jonka luulen löytäneeni Brides.comin hiusgalleriasta

2 kommenttia leave one →
 1. 17.08.2009 16.36

  Minä taas kamppailin vuosia piikkisuoria hiuksia vastaan ja ajattelin että vain kiharat kelpaavat, ne kun olivat mielestäni paljon kauniimmat kuin suorat, mutta nyt olen ihan tyytyväinen omaankin tukkaan. Tosin hääpäiväksi kyllä tahdon kiharat, onpahan ainakin vähän jotain normaalista tyylistäni poikkeavaa. On se ruoho vaan aina vihreämpää siellä toisella puolen…;)

  • haatkiikarissa permalink
   17.08.2009 19.42

   Pakko hekottaa edelleenkin (äsken minua huvitti Suvin unikertomus). Näinhän se yleensä menee! Onneksi sinulla on aikaa eksperimentoida ennen kuin suuri päivä koittaa, sillä jos saisit letit pysymään edes vähän aikaa hiuksissa, niihin jopa saattaisi jäädä hieman lainehtivuutta. Vertaa tätä pitkiin, aukaistuihin vaaleisiin hiuksiin, sillä luulen että niiden ”pehmeys” saatiin juuri sillä tavalla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: