Siirry sisältöön

Kirkkovieraat tervehtivät vastavihittyjä

14.08.2009

Ajattelimme ensin että kirkkovieraat voisivat vihkiseremonian jälkeen heittää ruusun terälehtiä Helsingin Vanhan kirkon rappusilla ja olimmekin jo lyöneet tämän lukkoon floristimme kanssa. Sitten törmäsin sattumalta tiedotteeseen, jossa luki ettei siellä ole luvallista heittää (maahan joutuvaa) muuta kuin riisiä ja suunnitelma meni sekaisin. Eräs amerikkalainen morsian sanoi: ”En voisi edes kuvitellakaan saada linnunruokaa hiuksiini ja kaikkialle” ja minusta tuntuu hieman samalta, vaikka riisi ei olekaan sama kuin oikeat linnunsiemenet.

Mietimme saippuakuplia jotka tietysti näyttävät kauniilta auringonpaisteessa, mutta ensinnäkin ne saattavat liimautua kankaisiin ja toiseksi täytyy muistaa että hääpäivämme on syyskuun lopussa eli säätakuita ei todellakaan ole; sade voisi poksauttaa kuplat ennen kuin ne ovat päässeet lentoon. Tähtisateet voisivat olla juhlalliset, mutta sade sammuttaisi ne ja parhaimmillaan ne ovat pimeän tultua eli mahdollisesti tulemme käyttämään niitä kun kakkua leikellään pääruoan jälkeen.

Sitten muistin pienet kellot joita olimme ensin ajatelleet käyttää illallisen aikana; vieraiden kilistellessä kelloaan hääpari vaihtaisi pusun. Sulhaseni kommentoi kuitenkin että joku (lue: hänen vieraistaan joku) saattaisi käyttää kelloa liiankin tiuhaan eikä se sitten olisikaan enää huvittavaa. Mutta kellot ovat niin viehättävät että minä väkisinkin haluaisin käyttää niitä hääpäivänämme. Päätimme siis jakaa ne vieraiden käyttöön kirkosta ulos tullessa ja olen edelleen tyytyväinen tähän järjestelyyn.

Ostin The Knotin nettikaupasta kolme pakkausta à 24 kpl ($7,99 per pakkaus eli noin 17€ yhteensä) ja FMIL (future mother in law…) tuo ne Suomeen; itse asiassa ulkomaalaiset eivät voi ostaa sieltä mitään sillä he eivät hyväksy ulkolaisia luottokortteja. Kooltaan ne ovat 1,5” x 1,5” (3,81 x 3,81 cm), mutta kuuleman mukaan yllättävän soinnukkaat ollakseen niin pienet, ja niitä on tarpeeksi jotta jokainen vieras voisi kilistellä omaa kelloa. Mikäli suurin osa palautetaan, laitan ne varmaan myyntiin häiden jälkeen, sillä en tiedä milloin/jos sisareni olisi halukas käyttämään niitä.

Wedding Bells Silver, The Knot Wedding Shop

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. 14.08.2009 14.27

    Ystävälläni oli viime kesänä häät kamalassa vesisateessa. Heidän päälleen puhalleettiin saippuakuplia, jotka eivät hajonneet vesipisaroista, vaikka satoi todella rankasti. Itse asiassa kuvista toli todella romanttisia, koska niissä näkyy sekä saippuakuplat että vesipisarat! Luulen, että korkkaamattoman saippuakuplapurkin seos on sen verran vahvaa, että se kestää sateen.

  2. haatkiikarissa permalink
    14.08.2009 14.55

    Ai, tämä on hyvä tietää vinkiksi muille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: