Skip to content

Karkkibufetti

14.08.2009

Candy buffet eli karkkibufetti on kuulemma aina tavallisempi näky kalliiden hääkakkujen sijasta amerikkalaisissa häissä. Olen kerran törmännyt sellaiseen Suomessa ja trendi on varmaan kasvamassa sitä myöten kun morsiamet hakevat inspiraatiota netistä. Minusta tämä asetelma on aivan vastustamaton:

Candy Land, Wedding Style Guide-numerosta 11

Wedding Style Guide on samassa numerossa 11 tarjonnut lukijoille vapaasti käytettävissä olevat eriväriset Lolly Bar Lable Template-kyltit. Party Time-artikkeli jatkaa samaa teemaa ja tarjoaa toisenlaiset kyltit vapaaseen käyttöön. Numeron 11 etusivulla näkyy myös isompi kuva tästä karkkibufetista.

Tikkarit voidaan pistää torniin, MSW-artikkelista ”Lollipop Stand

.

Aivan toinen värimaailma on näissä, ”Darcy and Andy: New York, New York”-häissä, joissa tarjoiltiin myös muita makeisia kuin suklaata

.

Lakritsi, valkoinen, sitruunankeltainen ja musta jyräävät tässä teemassa, jota voi viestittää jo samanvärisissä kutsukorteissa; Licorice delight ja The Knot kertaa kaksi

.

Purnukoita karkkibufettiin voi metsästää vaikka kirpputoreilta, etenkin jos häitä suunnittelee vasta vuoden 2010 tai 2011 puolelle. Tällä hetkellä kyseessä ei vielä ole koko maassa tunnettu trendi, joten mukavaa kokoelmaa voi rauhassa kasvattaa. Ja ekologisten häiden hengessä voi myydä kyseiset purnukat seuraavalle morsiamelle – jos raaskii!

Omiin häihin olen suunnitellut perinteisen hääkakun jälkiruoaksi ja lähipiiri joka osallistuu suunnitteluun on kiitollisena ottanut vastaan tämän vaihtoehdon; ”ettei tule syötyä liikaa” he huokaavat. Karkkibufetti kuitenkin tulee esiintymään joissain tulevaisuuden juhlissa, niin innostunut olen ideasta.

Lisää syötäviä Martha Stewart Weddingsin Favor Display Ideas-galleriassa ja Chocolate Candies-artikkelissa (ohjeineen). MSW tarjoaa mielettömän määrän ideoita ja ruokaohjeita muutenkin, joten kannattaa ehdottomasti tutustua esimerkiksi noutopöytään liittyviin valokuviin. Vaikka tarjonta olisi edullisemmasta päästä vieraat voivottelevat jos silmätkin saavat syödä – katso kuvaa ”Liesl and Kevin: Franklin, Tennessee”-häistä.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: