Skip to content

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 4 – 6-8 kk

13.08.2009

Varaa tarvitsemasi palveluntarjoajat; floristi, valokuvaaja, muusikot vihkitoimitukseen ja juhliin, ja niin edelleen. Myös vuokratarvikkeiden palveluntarjoajat kuuluvat tähän kategoriaan eli ole tarkka kun tutkit juhlatilasi varustustasoa.

Jos haluat käyttää jotain lahjapalvelua toivomuslistan tekoon, mieti mitä vaihtoehtoja löytyy ja käy tutustumassa sekä varaa aika tuotteiden skannaamiseen tai muuhun listaamiseen. Esimerkiksi Stockmann toimii koko maassa ja netin kauttakin; meillä on vain hyvää sanottavaa heidän palvelustaan. Etenkin heidän kuljetuspalvelunsa on meidän makuumme, sillä mikäli hääpalvelun kautta tilatut tuotteet jätetään tavarataloon tuo kuljetuspalvelu ne päivää ennen häitä kotiin (ajankohta sovitaan erikseen), joten mahdolliset lahjat ovat osittain jo oikeassa osoitteessa. Roudaaminen keskellä yötä siis helpottuu hieman.

Mieti minkälaisia paperitavaroita haluaisit käyttää. Niiden olisi mukava sopia valitsemaanne teemaan ja mikäli te haluatte lähettää save-the-date-kortit, pitäisi niiden saapua näillä tienoilla ainakin vieraille jotka saapuvat kauempaa. Lisää meidän tekemistämme korteista tässä. Jos haluat ostaa valmiit tuotteet kannattaa sinun etsiä myös rajojen ulkopuolelta vaikkapa Etsyn paperiosastosta.

Ellet ole päättänyt mistä ostat leningin, olisi se tehtävä nyt. Ekologinen vaihtoehto on tarkistaa mitä Huuto.netistä löytyy. Kannattaa ehdottomasti etsiä monella sanalla, sillä tosiaan löytyy monta ”morsiuspukua” mutta muitakin on myynnissä. Mieti myös lisäkustannuksia kuten ompelijan palvelut, pesulamaksut (sillä vaikka väitetään että leninki on pesty, saattaa olla että sittenkin haluat käytättää sitä kerran pesulassa), ja niin edelleen.

Mikäli haluatte järjestää tapaamisen jossain ravintolassa ennen hääpäivää (rehearsal dinner), jonne kutsutaan lähiperheet sekä mahdollisesti hääseurue (kaasot ja best manit), olisi hyvä ruveta metsästämään mukavaa paikkaa tässä vaiheessa. Ravintolasta pitää nimittäin ajoissa varata paikat suuremmalle seurueelle.

Hääsuunnittelun alkeiskurssi 1 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 2 – 9-11 kkHääsuunnittelun alkeiskurssi 3 – 9-11 kk ja Hääsuunnittelun alkeiskurssi 5 – 2-3 kk.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: