Skip to content

Graafisen suunnittelun seuraavat askeleet

21.07.2009

Jos haluaa katsoa työnäytteitä voi aloittaa tästä, Positive Space-blogin artikkelista ”15 sairaan hyvää graafisen suunnittelun työnäytekansiota”. Kuvia ja vektoreita löytyy snap2objects-blogista ja etenkin Freebies-osaston maksuttomat vektorit ovat innostavia. Kutsukorttia suunnitteleville Jill Lynn Design saattaa antaa uusia ideoita. Jos sinä saisit tällaisen kutsun esimerkiksi uudenvuodenaaton juhliin, lähtisitkö?

.

Vain taivas asettaa rajoja sille mitä sinä morsiamena voit keksiä, mutta helpointa on tietysti miettiä yhteisiä harrastuksia, matkoja, ihmisiä ja niin edelleen. Jos olette elokuvahulluja, miksei tehdä se kaikille vieraille selväksi? Tai jos olette käyneet Euroopan kaikissa pääkaupungeissa, miksei nimetä kaikki pöydät suosikkikaupunkien mukaan? Tai jotain aivan muuta. Jostain on kuitenkin aloitettava. Onnea matkaan!

2 kommenttia leave one →
 1. 01.08.2009 16.12

  Heippa! Blogisi on aivan ihana ja erityisesti graafisen suunnittelun kirjoituksesi ovat todella mielenkiintoisia!! Myös linkkisi vaikuttavat todella hyödyllisiltä!

  P.S. Kenkäsi ovat aivan ihanat!!

  • haatkiikarissa permalink
   01.08.2009 19.15

   No hei hei 🙂 Mukava kuulla! Ja kengistä sen verran että ne saivat juuri kumipohjat, koska minua kauhistuttaa pelkkä ajatus liukastumisesta matkalla alttarille… Kääk!!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: