Skip to content

Hääpäivän aikataulusta

19.07.2009

Yleinen tapa järjestää hääpäivän tapahtumat on aloittaa kirkossa tai maistraatissa ja sen jälkeen siirtyä johonkin juhlatilaan. Monet morsiamet eivät halua näyttäytyä sulhaselleen ennen vihkiseremoniaa, joten potretit valokuvataan tämän jälkeen. Ja vieraat odottavat. Itse olen odottanut niin monta kertaa ikään kuin tyhjän panttina pystymättä istua johonkin ja saamatta mitään virvokkeita, joten tarjoan nyt kolme vaihtoehtoa vieraita ajatellen – kyllä vain, sillä morsiuspari on keskipiste mutta se ei poista isännän ja emännän velvollisuutta huolehtia vieraista, jotka ovat saapuneet paikalle tuoden lahjoja ja juhlamieltä mukanaan:

  1. Valokuvaus suoritetaan ennen vihkiseremonian alkua; ei ole lainkaan hassu idea mikäli ei välitä siitä että sulhanen on jo nähnyt leningin ja muun koreuden.
  2. Valokuvaus suoritetaan vihkiseremonian jälkeen ja vieraille tarjotaan juotavaa sekä pientä purtavaa kun he odottavat hääparia juhlapaikalla; suosikkivaihtoehtoni.
  3. Vihkiseremonia on päivällä ja illallinen alkaa illallisaikaan; me joudumme käytännön syistä jakamaan päivän kahtia, mutta toisaalta suuri osa vieraista saapuu ulkomailta (kutsut lähetetään kahdeksaan maahan) ja nämä vieraat tulevat tekemään jotain turisteille tyypillistä väliaikana. Valokuvaus tapahtuu siis vihkiseremonian jälkeen.

Cocktailtunti taustamusiikkineen on mainio idea huolehtia vieraista jottei odottamisesta tule päivän sanaa.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: