Skip to content

Kukkakoristeet

11.07.2009

Kukkiin panostetaan amerikkalaisten lähteideni mukaan aivan mielettömiä määriä rahaa ja joko valitsee täällä Euroopassa saman linjan tai sitten ei. Meidän häissämme tulee olemaan ”vaatimattomat” kukat ruokailupöydissä (engl. centerpiece) – ruusun terälehtiä ilmavasti ripoteltuna pöydän keskiosa täyteen – sekä yksi ainut asetelma buffetpöydässä – ylöspäin kasvava teos vaaleanpunaisista kukista ja vihreistä lisukkeista neliskulmaisessa maljakossa. Floristillamme on hyvältä kuulostava idea, joten hän saa vapaat kädet. Ruokailupöytiin tulee myös mahdollisimman paljon tuikkukynttilöitä kirkkaisiin lasikuppeihin. En tosiaan vielä tiedä miltä ne näyttävät, sillä juhlat pidetään ravintolassa.

Pyrimme siis luomaan kauniin kokonaisuuden, joka ei maksa paljon, sillä suurin osa vieraista ei viikkoa myöhemmin muista miltä ne kukat oikein näyttivät, ainoastaan että tunnelma oli kodikas. Mielestäni kynttilät pystyvät levittämään paljon enemmän kodikkuutta kuin kukat, esimerkkinä asetelma The Bride’s Cafesta alla. Pidän Ikean Galej-kynttiläkupista joka on hyvin edullinen ja jos jokunen kappale menee rikki illan mittaan, niin krokotiilikyyneleitä ei tipu. Pääasia että kynttilöitä on monta, sillä kolmella hassulla kappaleella ei tuoteta paljonkaan valoa. Kaikki vieraat näyttävät kauniimmalta sellaisessa ympäristössä! Bladet-sarjan maljakot sopivat hyvin kelluville kynttilöille, mikäli hakee samaa tunnelmaa kuin tässä kuvassa:

Decoration - Flowers and lights

.

Jos kyseessä on kesähäät ja morsiuspari on vuokrannut teltan käyttöönsä, voi harkita vihreän lisäämistä – kukat voi jälkeenpäin istuttaa kotiin, parvekkeelle tai puutarhaan – kuten tässä kuvassa, myöskin The Bride’s Cafesta:

Decoration - Plants in tent

.

Loppukaneettina voin todeta että etenkin kukat ovat olleet suurennuslasin alla omissa häissämme kustannusten suhteen, sillä ainahan niitä voisi olla enemmän, mutta toisaalta kukaan ei muista niitä jälkeenpäin.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: